Verkoop 2 Slaapkamers, Centro Habana, La Habana, Cuba, Galiano #257 Neptuno y Concordia

Verkoop - Cod. 40448

  • Typologie: 2 Slaapkamers
  • Gebied: 90 m²
  • Getal kamers: 2
  • Verdieping: 9

Modern appartement met een totale oppervlakte van 90m2 met twee onafhankelijke ingangen (met de mogelijkheid tot opsplitsing), allemaal recent gebouwd, 6 × 6 kamers, 2 4 × 4 kamers met elk een kast, 2 badkamers met douche, een in elke kamer en een derde badkamer met toilet in de keuken, grote eetkamer (4 × 2.5) en grote keuken. Cederhouten deuren en ramen en mahonie kozijnen.
Midden in het centrum van Havana, op de top van het America Theatre, bevindt zich het America Building, op 5 minuten lopen van de Habanero Malecon, ideaal voor verhuur aan toerisme vanwege het centrale gebied waar het zich bevindt, het is een zeer rustige plek. Het bevindt zich op de negende verdieping en biedt uitzicht op de stad en de zee.
Ik laat het achter met 2 split één in elke kamer, een 55-inch LG-tv, een LG-koelkast, een gasfornuis, een elektrische boiler, het heeft 24 uur per dag warm en koud water en een watertank op het dak zodat je dat niet doet afwezig in geval van nood. De vloeren van het appartement zijn pas gepoetst, het is een zeer geventileerd appartement met veel lichtinval, het gebouw heeft twee liften die 24 uur per dag in bedrijf zijn.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB