Verkoop Bouwgrond, habana del este, La Habana, Cuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Verkoop - Cod. 38897

  • Typologie: Bouwgrond
  • Gebied: 249 m²
  • Getal kamers: 2 1/5
  • Verdieping: 1

Ik verkoop werk in aanbouw in de Antonio Guiteras-divisie in Havana del Este. Het werk bevindt zich in de basis, klaar om de schoen te smelten en alle dobbelstenen en schachten (20) zijn gemaakt. De woning is op orde samen met het bouwproject, inclusief de bouwvergunning ook in orde, alle geregistreerd en goedgekeurd door huisvesting en ruimtelijke ordening. Het pand bestaat uit 259 vierkante meter (PLUS, die wil weten waarom PLUS contact maakt), en het gehele perimetercircuit is afgesloten met blokken en poorten, heeft een lichtmast geïnstalleerd door het elektriciteitsbedrijf met reeds toegewijde benedenpijp voor het toekomstige huis met 220v en 110v, toegewijd aan water al geïnstalleerd met maat ¾, ik voeg ook alle staal en hoepels toe die worden gebruikt voor de schoen, plus een vezelcementtank van 1000lt "denk ik", ik weet niet precies wat de capaciteit is maar het is van de grootste laat ik ook het stukje zand achter zodat ik niet weet hoeveel het is, maar een beetje steen, misschien 2 tot 3 meter steen.

Postscriptum wie wil meer informatie, zoals onroerendgoeddocumenten, een projectlicentie of meer foto's die me om e-mail vragen omdat het moeilijk is om zoveel foto's hier te plaatsen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB